Retourneren

 

Voor je bestelde meubelen bij Eco Tafels geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het meubel bekijken, beoordelen 

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het meubel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Bent u niet tevreden over het meubel, dan kunt u deze retourneren. Dit geldt niet voor de speciaal op maat gemaakt meubelen. Hiervoor geldt een andere regeling, wij nemen het meubel retour en zullen deze aanpassen volgens overeenkomst en retourzenden. U kunt de meubelen retourneren:

– binnen de zichttermijn van 14 dagen
– als het meubel compleet is
– als het meubel in de staat verkeerd zoals deze is afgeleverd
– in de verpakking zover als mogelijk is waarin het meubel is afgeleverd

Sommige meubelen kunt u niet retourneren, namelijk:

– meubelen die speciaal naar uw wensen op maat zijn gemaakt
– meubelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

Voor een snelle en juiste verwerking van het teruggestuurde meubel is het volgende van belang:

– voeg aan het meubel het ordernummer van uw bestelling toe.
– stuur ook een e-mail met daarin vermeld: het ordernummer, factuurnummer en rekeningnummer

Het aankoopbedrag zal dan binnen 14 dagen worden terug gestort op uw bankrekeningnummer.

 

Retourafspraak maken

Een retourafspraak maken kunt u doen door een e-mail te sturen naar Info@ecotafels.nl onder vermelding van het ordernummer van uw bestelling. Er wordt dan een afspraak gemaakt wanneer dat bij u uitkomt om het meubel te komen afhalen.

Bij het ophalen van uw meubel zal 1 chauffeur dit komen doen. Heeft u een zwaar meubel om te retourneren vragen wij u de chauffeur een handje te helpen bij het inladen. De meubelen dienen gedemonteerd (zoals deze ook zijn aangeleverd) in de hal klaar te staan voor onze chauffeur. 

 

Zelf terugbrengen

Vind u het makkelijker om zelf het meubel terug te komen brengen bij Eco Tafels in Woerden, dan is dit ook mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. U moet hiervoor een afspraak maken. Let daar bij op dat u wel via de e-mail uw ordernummer, factuurnummer en rekeningnummer doorgeeft, het bedrag zal namelijk via de bank worden overgemaakt.

 

Omruilen

Als u het meubel graag wil omruilen voor een ander meubel uit onze webshop dan kan dit mits u binnen het zichttermijn zit van 14 dagen en het geen op maat gemaakt meubel is. U kunt dan een email toezenden naar info@ecotafels.nl met daarin het huidige ordernummer en de wensen voor de eventuele omruiling. Vervolgens zal hier dan een pakbon voor aangemaakt worden zodat we het meubel zo spoedig mogelijk bij u komen omruilen.

Let er op dat u alleen het meubel kunt omruilen binnen de 14 dagen zichttermijn. Bij het omruilen van uw meubel komt 1 chauffeur dit doen, zorg ervoor dat het om te ruilen meubelen bij u in de hal klaar staat zodat de chauffeur deze kan meenemen. 

 

Retourneren & omruilen

Bij een bestelling betaal je bij Eco Tafels geen verzendkosten. Indien u het meubel binnen de 14 dagen zichttermijn wilt retourneren of omruilen dan zijn de kosten voor de klant.

 

Duur van een retour of omruiling

Het terugnemen of omruilen van uw meubel gebeurt altijd binnen 14 dagen (bij een omruiling hoef t u dus niet 4 weken op uw meubel te wachten en heeft dit voorrang)

 

U heeft het meubel in het buitenland in gebruik of laten bezorgen door uw eigen transporteur? 

Kiest u ervoor om het meubel naar het buitenland te transporteren en het meubel blijkt een beschadiging een onjuiste maat of niet te voldoen naar uw verwachtingen dan kan Eco Tafels de kosten die u heeft gemaakt om het nieuwe meubel naar het buitenland te transporteren niet vergoeden, dit geldt ook als u het meubel zelf naar het buitenland heeft gebracht.

Mocht u het meubel willen omruilen die u in gebruik heeft in het buitenland (dus niet in Nederland en Belgié) dan kunnen wij ervoor zorgen om zo dicht mogelijk tot aan de grens in Nederland en Belgié het nieuwe meubel of onderdeel te leveren. U dient dan zelf er op dat moment ervoor te zorgen dat u het oude meubel of onderdeel op dezelfde afgesproken locatie aanwezig is.